Sprød kartoffelsalat
Sprød kartoffelsalat. Trænger du lige til lidt fornyelse af den gode klassiske kartoffelsalat?
Så skulle du prøve denne Sprød kartoffelsalat er en sprød og samtidig blød og cremet kartoffelsalat. Den er super nem at lave og er faktisk suveræn dagen efter, fordi den har stået og trukket, så smagen er perfekt fordelt, men den er altså også god på selve dagen.
Der er blandet let kogte blomkålsbuketter i, hvilket giver den lidt knas, og det smager himmelsk. Du kan for øvrigt også blande optøede fine ærter i den, man må godt lege med maden, især når det er på den pæne måde som her 😉
Når jeg har planlagt at skulle lave kartoffelsalat inden for de nærmeste dage, koger jeg altid ekstra den dag hvor vi får kogte kartofler. På den måde sparer jeg en arbejdsgang. Altid rart at det hele er forberedt bedst muligt.
Jeg har serveret min Sprøde kartoffelsalat sammen med https://sunderekost.dk/gulerodsdeller.html som smager fantastisk sammen og så er det et rigtigt vegetarmåltid, men du kan serverer den til lige det du har lyst til. Kalorieindholdet i 100 g Sprød kartoffelsalat ligger på 59 Kcal. fordelt på 2,7 g protein, 8,5 g kulhydrat, 1,5 g fedt og 1,6 g kostfibre. Velbekomme….. Du kan altid finde flere ideer til den daglige kost her sunderekost.dk
Ingredienser
- 1 blomkålshoved i små buketter
- 400 g kogte kartofler, du har måske nogen fra dagen før
- 1 håndfuld forårsløg, fint snittet og kun det grønne
- 1 håndfuld klippet purløg
- 200 g fraiche 5%
- 1 tsk. stødt karry
- 1 spsk. sød sennep
- salt og peber
- lidt tomater til pynt
Directions
- kog blomkålen i let saltet vand i nogle få minutter
- lad dem dryppe godt af samtidig med at de køler af
- skær kartoflerne i mindre stykker
- bland fraiche sammen med karry, sød sennep, juster smagen efter behov med salt og peber
- bland kartofler og de afkølede blomkål i dressingen og stil den koldt til den skal serveres
Nyeste kommentarer