Spinatsalat med agurk
Spinatsalat med agurk er en frisk salat der passer perfekt til alt slags kød, grillet eller stegt. Den har sødme og syre i en skøn sammensætning. Salaten kan ikke laves i forvejen, med mindre du venter med at komme dressingen på i aller sidste øjeblik, ellers skvatter spinaten sammen og bliver meget slatten. Forbered så meget i forvejen, så er det nemt lige at blande den sammen inden serveringen. Kombinationen mellem den fløjlsbløde spinat, den sprøde agurk og de aromatiske tomater er fantastisk. Smager skønt og giver kødet et pift i den rigtige retning. Er virkelig velegnet til lidt federe kødtyper. Kalorieindholdet i en portion ca. 230 g Spinatsalat med agurk er 182,7 Kcal. fordelt på 7,2 g protein, 5,75 g kulhydrat og 14,2 g fedt. Velbekomme….
Ingredienser
- 1 stor pose frisk spinat
- 1 agurk
- 6 soltørrede tomater i olie
- 1 humpel parmesan ca. 40 g
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
- salt
- 2 spsk. ristet pinjekerner
Fremgangsmåde
- skyl spinaten og lad den dryppe godt af
- skær tomaterne i strimler
- skær agurken i tern
- bland olie og citronsaft sammen og smag til med salt
- bland det hele sammen og kom dressingen over salaten lige før serveringen, kom til sidst høvlet parmesan over og nyd denne skønne salat
Nyeste kommentarer