Spinatsalat med agurk

Spinatsalat med agurk

Spinatsalat med agurk er en frisk salat der passer perfekt til alt slags kød, grillet eller stegt. Den har sødme og syre i en skøn sammensætning. Salaten kan ikke laves i forvejen, med mindre du venter med at komme dressingen på i aller sidste øjeblik, ellers skvatter spinaten sammen og bliver meget slatten. Forbered så meget i forvejen, så er det nemt lige at blande den sammen inden serveringen. Kombinationen mellem den fløjlsbløde spinat, den sprøde agurk og de aromatiske tomater er fantastisk. Smager skønt og giver kødet et pift i den rigtige retning. Er virkelig velegnet til lidt federe kødtyper. Kalorieindholdet i en portion ca. 230 g Spinatsalat med agurk er 182,7 Kcal. fordelt på 7,2 g protein, 5,75 g kulhydrat og 14,2 g fedt. Velbekomme….

Ingredienser

  • 1 stor pose frisk spinat
  • 1 agurk
  • 6 soltørrede tomater i olie
  • 1 humpel parmesan ca. 40 g
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt
  • 2 spsk. ristet pinjekerner

Fremgangsmåde

  1. skyl spinaten og lad den dryppe godt af
  2. skær tomaterne i strimler
  3. skær agurken i tern
  4. bland olie og citronsaft sammen og smag til med salt
  5. bland det hele sammen og kom dressingen over salaten lige før serveringen, kom til sidst høvlet parmesan over og nyd denne skønne salat

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>