Spinat med bagt butternutsquash
Spinat med bagt butternutsquash smager fantastisk og er et lækkert tilbehør til okse eller lam. Den er nem at have med at gøre og den tager ikke lang tid at lave, så står du en dag og ikke lige ved hvad du skal serverer til dit kød, skulle du prøve denne skønne lune salat. Butternutsquash også kaldet Moskusgræskar, er en aflang pæreformed gul græskar ligende ting der er meget kødfuld, da den ikke indeholder så mange kerne som almindelige græskar. Den er blød, rund og har en nødde agtig smag. Butternutsquash er en seriøs udfordre til den velkendte Hokaido græskar. Gem evt. kernerne, dem kan du riste på en pande og bruge dem som drys på din græskarsuppe eller drys dem over denne salat. Kalorieindholdet i Butternutsquash er meget lav 44 Kcal. pr. 100 g. Velbekomme….
Kalorieindholdet i 1 portion Spinat med bagt butternutsquash er 134,5 Kcal. fordelt på 5 g protein, 20 g kulhydrat og 5,5 g fedt.
Ingredienser
- 250 g butternutsquash, skrællet, fjern kernerne og i tern
- 1 tsk. tørret timian
- 1 spsk. olie
- 300 g spinat
- salt
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 200′
- kom squashen i en frostpose sammen med timian og olie og fordel det godt rundt
- hæld det i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 15 min.
- skyl spinaten og kom 1 tsk. olie i en gryde
- kom spinaten i, den er færdig når spinaten er faldet sammen og det meste af væden er væk
- bland det sammen med squashen og drys med salt
Nyeste kommentarer