Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Spinat lasagne

Spinat lasagne er en nem ret at lave, og så smager den bare let og skønt. Dette er en rigtig vegetaret, til de kødløse dage, som jo ikke skader nogen. Server denne lasagne med en stor skål blandet salat.

1 portion af denne ret indeholder ca. 540 kcal.

Energifordeling:Fedt 13 % Kulhydrat 63 %   Protein 24 %

Ingredienser

  • 2½ spsk. hvedemel
  • 5 dl. mælk
  • 1 pk frosen spinat, hele blade ca. 500 g
  • salt
  • peber
  • revet muskatnød
  • 1 lille rød chili, fint skåret
  • 200 g lasagneplader, gerne friske
  • 100 g revet ost

Fremgangsmåde

  1. Pisk melet med en lille smule af mælken, der må ikke være klumper i, tilsæt resten og hæld det i en gryde og kog op
  2. kom den frosne spinat og den fint hakket chili  i og kog indtil spinaten er tøet op, rør jævnligt
  3. smag stuvningen til men salt, peber og muskatnød
  4. kom lidt at stuvningen i et ildfastfad, ca. 20 x 30 cm og læg lasagneplader ovenpå
  5. kom ca en fjerdel af stuvningen på og drys lidt af den revet ost på
  6. fortsæt med dette indtil der ikke er mere stuvning tilbage, men slut af med stuvning og revet ost
  7. bag den i ovnen, med staniol over,  i ca. 30 min ved 200 grader
  8. fjern staniolen og bag videre til den er gylden på toppen

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>