Sol æg

Sol æg

Sol æg smager fantastisk og ligger godt i maven. Man bliver da glad af at se disse skønne æg på en grøn bund, helt sommerligt. Kan virkelig anbefales som morgenmad, Sol æg holder dig mæt i lang tid. De er serveret på et stykke ristet rugbrød som altså smager himmelsk, samtidig med at der er lidt knas at tygge på. De er nemme at lave og tager ikke ret lang tid. Jeg er så småt begyndt på Sensekost, hvilket vil komme til at afspejle sig i mine kommende opslag og jeg garanterer dig for at det bliver lækkert. Jeg er sikker på at du har hørt om sensekost, ellers må du lige læse nærmere om det på nettet, der kan du også finde utrolig mange opskrifter, som andre har lavet. Der vil selvfølgelig også komme frokost og aftensmad som forslag, så er det bare at vælge ud hvad du har lyst til. Beregningerne på maden vil fortrinsvis ligge i håndfulde (HF) og i princippet skal du have 4 håndfulde til hvert måltid, 1 – 2 HF grønt, 1 HF protein, og 1 HF samt 3 spsk. fedt. Kalorieindholdet i en portion Sol æg ligger på 386 Kcal. fordelt på 21 g protein, 21 g kulhydrat, 23 g fedt og 7 g kost. Velbekomme…..

HF (1+2) = spinat og gulerod

HF 3 = æg og bacon

HF 4 = rugbrød

Fedt = Pesto

smagsgivere: salt, peber

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 skive ristet rugbrød
  • 2 skiver stegt bacon
  • 1 spsk pesto. grøn eller rød
  • 2  skrællede gulerødder

Fremgangsmåde

  1. steg bacon på en varm pande og læg dem på et stykke køkkenrulle
  2. derefter slår du æggene ud på samme pande og lader dem stege til de er færdige
  3. rist rugbrødet på en tør pande eller i en brødrister og skyl spinaten
  4. smør brødet med pesto og læg den friske skyllede spinat ovenpå
  5. serveres sammen med spejlæggene, bacon og gulerødder on the side

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>