Sensepizza
Sensepizza…… wow for en oplevelse, den smager altså fantastisk samtidig med at den er den utrolig mættende, vi kan vist godt blive enige om at grønsager mætter utrolig meget ikk. Jeg har flere gange lavet pizza på denne måde og er faktisk ret vild med denne udgave. Det er ret så vigtigt at du får presset væden ud af grønsagerne ellers bliver det noget tyndt sjask. Brug evt et rent viskestykke det er lidt nemmere. Du kan varierer din Sensepizza som du har lyst til, brug gerne kylling, lam eller okse, og brug andre grønsager f.eks gulerod, broccoli, søde kartofler og spice bunden op med lidt tørret chiliflager, hvis det er det du foretrækker.
HF 1 (+2): blomkål, squash, løg, tomater
HF 3: svinekød, æg
Fedtstof: parmesan, cheddar, olie
Smagsgivere: oregano, hvidløg, salt, peber, paprika
Kalorieindholdet i en Sensepizza er 554 Kcal. fordelt på 60 g protein, 16 g kulhydrat og 26,6 g fedt. God fornøjelse…..
Ingredienser
- ½ stort blomkål
- 1 squash
- 2 – 3 æg
- 1 spsk. paprika
- 2 spsk tørret oregano
- 1 tsk. peber
- 1 pose revet cheddar
- 50 g høvlet parmesan
- 400 g marineret svinekød i strimler, f.eks paprika, hvidløg, salt, peber og lidt olie
- 3 små løg i skiver
- lidt olie til stegning-
- 1 ds. cherrytomater
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 200′
- riv blomkål og squash og pres al væden ud af
- tilsæt krydderier, parmesan og en halv pose ost og bland det godt sammen
- tilsæt æg og bland det godt
- lav 3 flade pizzabunde ca ½ cm tyk
- bages i ovnen i ca 12 minutter, de må gerne få lidt farve i kanten
- steg kød og løg på en varm pande
- når pizzabundene er bagt færdig, lægges de på en nyt stykke bagepapir med bunden op ad
- fordel cherrytomaterne og lidt af væden på bundene, tryk dem lidt så væden løber ud
- fordel kød og løg oven på tomaterne
- fordel resten af den revet ost og bag dem yderligere i ca. 10 minutter
- server en salat til
Nyeste kommentarer