Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Saltede mandler

Saltede mandler, en lækker lille snack til en kold øl, eller et glas vin. De er super lækre og knasende, jeg foretrækker faktisk dem frem for   peanuts.  Skulle man få lyst til en lidt stærkere variant, kan man tilsætte lidt tørret chili.

Ingredienser

  • 2 dl. vand
  • 1 spsk. salt, maldon
  • 200 g mandler

Fremgangsmåde

  1. kom vand og salt på en pande
  2. når saltet er smeltet tilsættes mandlerne
  3. lad det småsimre til vandet er væk
  4. hæld mandlerne på en bageplade med bagepapir
  5. sæt det i ovnen og bag ved 160 grader i ca. 40-45 min
  6. lad dem køle af inden de hældes på glas, eller anden opbevaring

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>