Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Salsa gratineret fisk i fad

Salsa gratineret fisk i fad, er en nem måde at tilberede fisk på. Den smager godt og vil sikkert vække begejstring hos de fleste. Retten indeholder lige under 600 kcal. pr. portion med kogte ris til.

Ingredienser

  • 600 g hvid fisk, i passende stykker
  • 2 dl. fløde 9 %
  • 2 dl. Santa Maria salsa, medium
  • ½ dl Santa Maria Mexican Fish krydderimix
  • 1 god håndfuld tortillas chips, groft knuste
  • 100 g revet ost, laveste fedt%
  • salt og peber
  • 350 g brune ris, koges efter anvisningen på pakken

Fremgangsmåde

  1. læg fisken i et ovnfast fad og krydr med Mexican krydderimix
  2. bland fløde og salsa sammen, og hæld det over fisken
  3. drys den revet ost over og drys de knuste chips inden fadet sættes i en forvarmet ovn ved 200 i ca. 35 min
  4. server brune ris til, eller kartofler til

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>