Sunderekost.dk
Ramsløgssalt
Ramsløgssalt har en fantastisk farve og dufter let af hvidløg. Ramsløgssalt kan bruges som du plejer at bruge salt i det daglige. Jeg har Ramsløg i haven, hjembragt fra Bornholm, og de står fine og flotte her i April. Ramsløgssalt er simpel at lave og kan bruges som man nu plejer at bruge salt bl.a. på bøffen, gryderetter eller i de retter du selv synes. Ramsløg kan også bruges til kryddersmør, smager fantastisk i en bagt kartoffel. Du kan også bruge de fine hvide blomster i en blandet salat, det ser fantastisk ud med de fine Ramsløg blomster, de er dog lidt stærkere en bladene. Prøv at lave Ramsløgssalt en dag og opbevar det i en tæt sluttet beholder til jævnlig brug. Bliver massen for fugtig kan den tørres på en pande ved svag varme, eller i ovnen ved 80′
God fornøjelse……
Ingredienser
- 250 g groft salt
- 60 g friske ramsløgblade uden stængel
Fremgangsmåde
- kom salt og ramsløgblade i en blender og blendes til en tør og lysegrøn masse
- hældes i en tæt sluttet beholder for opbevaring
Nyeste kommentarer