Pulpen
Jeg ved ikke lige om jeg har nævnt det før men nu får du altså lige et tip til hvad du kan bruge Pulpen til når du har lavet juice af dine grønsager. Jeg synes nemlig det er synd at smide de gode rester ud, når man nu kan bruge det til noget i den daglige madlavning. Jeg komme bl.a. Pulpen fra gulerod, broccoli, rødbede eller hvad jeg nu lige har brugt af grønsager, i min frikadelle fars, uanset om det er gris eller kylling, eller blander Pulpen fra rødbede sammen med det hakket oksekød og får de skønneste bøffer der er super saftige. Du kan også bruge Pulpen i en suppe eller gryderetter eller hvis du laver dine egne madpandekager. På den måde får du nogle anderledes frikadeller/bøffer, suppe eller pandekager, det er besparende og du får samtidig flere grønsager indenbords på en rigtig god måde. Pulpen fra dine frugter kan du selvfølgelig bruge i alle former for kager, hvor der skal frugter i, som ekstra fyld i dine smoothies, eller lav marmelade af det. Det er da den ultimative måde at undgå madspild på ikk’, og så sparer vi lidt på madbudgettet samtidig. Kom Pulpen i en frostpose, og læg den i fryseren til du skal bruge den. Fjer de store stykker hvis det skal bruges til fars, til supper kan du jo blende suppen til sidst. Husk det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad du kan bruge det til, eksperimenter lidt. Så kan det vist ikke være nemmere. God fornøjelse….
Nyeste kommentarer