Pastasalat med varmrøget laks med broccoli
Denne pastasalat med varmrøget laks med broccoli smager fantastisk, trods de få ingredienser. Den smager af sol og sommer og så ser den farverigt ud. Nyd den som en hovedret, på en lun sommeraften eller som en forret.1 portion indeholder 690 kcal. med brød. Du kan vælge at bage brødet selv eller købe det færdigt. Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Det drejer sig om smag, behag og ikke mindst opmærksomhed. Italienernes betegnelse for veltilberedt pasta er “al dente”, hvilket betyder til tanden. Pastaen skal være mør, men samtidig bidefast. Betegnelsen er bred, men rammende, da det er individuelt, hvordan konsistensen ønskes på pastaen. Find din egen “al dente” favorit. Smag, føl og mærk om din pasta er “al dente”
Ingredienser
- 100 g blandet salat
- 250 g pasta, gerne fuldkorn
- 200 g ærter, brug gerne frosne
- 400 g broccoli, i små buketter
- 150 g tomater, gerne blandet
- 300 g varmrøget laks
- 400 g grovbolle
- lidt salt
Fremgangsmåde
- kog broccolien i letsaltet vand, i et par min, de må gerne have lidt bid
- tag broccolien op med en hulske og kom pastaen i vandet og kog efter anvisning på pakken
- skær tomaterne i både og skyld salaten godt
- når pasta og broccoli er kølet at lægges det hele i et fad og laksen plukkes og lægges til sidst ovenpå
- varm evt. brødet i ovnen
Nyeste kommentarer