Paneret kylling med fritter
Paneret kylling med fritter er en nem og hurtig ret. De fleste elsker vel kylling på en eller anden måde. Mine børnebørn er vilde med kyllingeburger med bacon hvor kyllingen bliver paneret, og da de var på besøg havde de selvfølgelig fået lov til at bestemme hvad menuen skulle være, jeg gør altid noget ekstra ud af det når de er her.
De andre skulle have kylling burger med bacon, og jeg havde ikke nogen glutenfri boller hjemme denne dag, så jeg måtte lave min lidt andreledes, og den smagte super godt. Jeg gjorde det at jeg delte kyllingebrysterne på langs, så de ikke var så tykke, panerede dem og stegte dem på panden.
Sød kartoffel fritter i ovnen og så lige lidt blandet salat til og så var den menu hjemme og drengene var glade. Jeg nappede dog lige et par skiver bacon fra de andre, for at tilføje lidt røget, saltet og sprødt til min menu. Så skal du have det nemt en dag, skulle du prøve denne Paneret kylling med fritter, den er sprød, saftig og smagfuld. For dig der følger sensekost, er den perfekt.
Kalorieindholdet i en portion Paneret kylling med fritter ligger på 624 Kcal. fordelt på 31,7 g protein, 63,7 g kulhydrat, 25 g fedt og 9 g kostfibre. Velbekomme……. Du finder flere opskrifter med kylling på sunderekost.dk
HF1+2= sød kartoffel fritter, blandet grøn salat
HF3= kylling, æg
HF4= rasp glutenfri
Fedt: dressing, olie
Smagsgivere: salt, peber
Ingredienser
- 3 kyllingebryster, deles på langs
- 1 æg
- salt og peber
- glutenfri rasp, eller almindelig
- 1 pose søde kartoffel fritter
- blandet salat
- dressing
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 175′
- bag fritterne i 20 – 25 minutter
- krydr kyllingen med salt og peber og vend dem i sammen pisket æg og rasp
- steg kyllingen i lidt olie på en varm pande i nogle minutter på hver side
- server kyllingen sammen med fritter og en blandet salat til
Nyeste kommentarer