Sunderekost.dk
Orientalsk kylling i kokos
Orientalsk kylling i kokos, smager bare skønt. Den er dejlig blød og cremet og så mætter den fantastisk. Prøv den og bliv overrasket. Den er rimelig hurtig at lave.
1 portion af retten indeholder 550 kcal, fordelt på 32 g protein, 19 g fedt og 76 g kulhydrat.
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst uden skind, i strimler
- 300 g gulerod, i skiver
- 250 g porre, i skiver
- 200 g blomkål, i små buketter
- 250 g grønne bønner, gerne frosne
- 1 ds. kokosmælk, light
- 2 tsk. rød karrypasta
- 6 spsk. tamari, eller alm. sojasauce
- 2 tsk. sambal oelek, eller 1 rød chili i små tern
- 2 fed hvidløg
- ½ tsk. knust ingefær
- ½ l bouillon, færdig eller 1 terning + ½ l vand
- 250 g ris, gerne brune + vand
Fremgangsmåde
- svits kyllinge stykkerne i en gryde
- tilsæt karrypasta, sojasauce, chili, hvidløg og ingefær og svits det yderligere i nogle minutter
- tilsæt gulerødder, porre og blomkål og hæld bouillon ved, lad det småsimre i ca. 8 min.
- kom bønner og kokosmælk ved og lad det småsimre i yderligere 5 min
- kog risene efter anvisning på pakken
Nyeste kommentarer