Majssalat med kylling

Majssalat med kylling

Majssalat med kylling er en skøn og farverig salat der leder tankerne hen på sol og sommer, da majsene ligner små sole når de ligger der og pynter i salaten. Du bliver sikker lige så vild med denne Majssalat med kylling som jeg, og mine børnebørn ribber gerne salaten for majs, så jeg laver altid nogle ekstra, så vi andre og har en change for at få lidt majs. De smager jo skønt og det er da bare med at få fingrene i de lækre friske majs når de er i handlen. Kalorieindholdet i en portion Majssalat med kylling ( ca 485 g ) er 527 Kcal. fordelt på 36,5 g protein, 22,5 g kulhydrat og 31 g fedt. Du tænker sikkert at fedtindholdet er stort, men det ligger i marinaden og meget af den ligger i bunden af fadet, så det er nu ikke så slemt alligevel. Jeg kan bare ikke lave en beregning på hvad der evt. ligger tilbage, desværre. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 2 tomater, skåret i tern
  • 200 g frisk spinat, skyllet
  • 2 friske majs kolber, renset for dækblade og tråde og skåret i ca. 2 cm tykke skiver
  • MARINADEN
  • 3 spsk. olie
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk. stødt koriander
  • 1 spsk. chilipesto
  • 1 spsk. stødt spidskommen
  • salt
  • saften fra en ½ citron
  • 2 kyllingebryster i strimler

Fremgangsmåde

  1. bland marinaden og læg den skåret kylling i
  2. lad det trække i køleskabet i ½ time, men gerne længere
  3. bring noget vand i kog, med rigeligt salt og kom majsen her i, de skal have ca. 10 – 15 minutter til de er mørkegule og møre
  4. svits kyllingen på en varm pande sammen med marinaden i 2 – 3 minutter under omrøring
  5. sluk for varmen og pres citronsaften ud over kødet og lad det køle af inden det blandes sammen med resten i et fad

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>