Laks med hummersauce
Laks med hummersauce er en simpel ret, men så fuld af smag. Laks med hummersauce er super nem at lave og er så meget anderledes end bare laks på pande eller i ovn. Det kan være svært at finde hummer fond, men har fundet et alternativ, Hummer suppe pasta, kan købes i Bilka. Laks smager fantastisk i alle afskygninger, gravad, røget, stegt, dampet eller grillet og så har den samtidig en flot farve. Jeg elsker at tage en tur til Bornholm, alle de røgerier der skal besøges. Jeg får dækket den anbefalede mængde af fisk på de få dage jeg er der, og tager gerne forbi et af røgerierne inden turen går hjem ad igen, så har jeg også smagen af Bornholm et par dage efter jeg er kommet hjem fra den skønne ø.
Kalorieindholdet i en portion Laks med hummersauce er 435 Kcal. fordelt på 29 g protein, 32 g kulhydrat og 22 g fedt.
Server evt. løse ris til.
Velbekomme……
Ingredienser
- 4 stk. fersk laks a 100 g
- 100 g hummerpasta, 2 terninger
- 1 fl. Creme fine 7%
- 4 porre renset og i tynde skiver
- 3 dl. vand
- salt og peber
Fremgangsmåde
- opløs hummerpastaen i en gryde ved svag varme, sammen med 3 dl. vand og Creme fine
- giv det et lille opkog og tag saucen af varmen, smag til med salt og peber, hvis den er for tyk så tilsæt lidt mere vand
- kom de tynde skiver porre i et ovnfast fad og tryk laksestykkerne lidt ned i porrene
- hæld hummersaucen over og stil fadet i en forvarmet oven ved 175′ i 20-25 min
Nyeste kommentarer