Sunderekost.dk
Kylling i baconsauce
Kylling i baconsauce giver lige kyllingen et ekstra pift. Server gratinerede bønner til så du får lidt af de grove grønsager. Den smager fantastisk og så er den nem at lave. Snyd ikke dig selv for at prøve kylling i bacon af en dag ved lejlighed.
Husk at kylling og andet fjerkræ skal være gennemstegt.
1 portion af kylling i baconsauce indeholder 530 kcal. fordelt på Fedt 21 % Kulhydrat 45 % Protein 34 %
Ingredienser
- 1 spsk. raps olie
- 500 g kyllingefileter uden skind og ben
- 120 g kalkunbacon
- 240 g løg i skiver
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 4 dl bouillon, spiseklar
- 2 spsk. maizena
- ½ tsk. tørret timian
- 500 g grønne bønner, gerne frost
- 50 g revet ost, max. 20+
- 1 kg kartofler
Fremgangsmåde
- Sæt kartoflerne over og kog til de er møre
- kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min
- afdryp bønnerne i en sigte
- Varm olien på en pande og brun kyllingefileterne, skal være gennemstegt
- tilsæt bacon i strimler og løg i skiver og steg videre i 7 – 10 min.
- rør jævnligt og krydr med salt og peber
- hæld bouillon på panden og kog i et par min.
- læg bønnerne i et ovnfast fad, drys med ost og sæt fadet under grillen i ovnen, indtil osten er gylden
- tag kyllingen op og hold dem varme på et fad
- rør maizena sammen med lidt vand og hæld det i bouillonen under omrøring
- tilsæt timian og lad saucen koge op
- hæld saucen over kyllingen og server sammen med de gratinerede bønner og kogte kartofler
Nyeste kommentarer