Krydret okse
Der er smæk på smagen i denne Krydret okse og den giver varmen på en kold dag. Den er simpel at lave samtidig med at den er smagfuld. Sørg for at alle ingredienserne er klar til brug, det gør det hele så meget nemmere. Jeg gør gerne det at jeg f.eks piller alle løgene når de er købt, lægger dem i en frostpose og på køl, så er det nemt at gå til de næste par dage når der skal laves mad. Det tager jo ikke så lang tid at forberede og det kan man sagtens gøre samtidig med at man laver mad, det samme gælder for grønsagerne jeg ved jeg skal bruge i løbe af ugen. Krydret okse er en ret der kan spises af dem der følger sensekost.
HF 1(+2): gulerødder, spidskål, ærter og løg
HF 3: oksekød
Fedtstof: olie
Smagsgivere Fajita og Taco krydderi, bouillon.
Kalorieindholdet i en portion er 358 Kcal. fordelt på 32,7 g protein, 22,5 g kulhydrat og 12,7 g fedt. Velbekomme……
Ingredienser
- 400 g hakket oksekød
- 1 stort spidskål fint snittet
- lidt olie
- 6 gulerødder i skiver
- 3 løg skåret i strimler
- 1 brev Fajita krydderi
- 1 spsk. Taco krydderi
- 1 bouillonterning
- 2 dl vand
- 4 dl ærter
Fremgangsmåde
- kom olie i en gryde og brun kødet af
- tilsæt løg og krydderier og brun det godt igennem
- kom gulerødderne ved og lad dem steg med i nogle minutter under omrøring
- tilsæt spidskål og bland det godt rundt
- tilsæt bouillon og vand og lad det koge op
- skru ned og læg låg på
- lad det småsimre i 20 minutter
- tilsæt ærterne og varm retten godt igennem
Nyeste kommentarer