Kødboller i chilisauce
Kødboller i chilisauce smager stærkt og giver hurtigt varmen på en kold dag. Den er super nem at lave og smager fantastisk. Kødboller i chilisauce er ikke for børn og andre sarte sjæle. Hvis du foretrækker en svagere udgave af denne ret kan du nøjes med 1 spsk. chilisauce, så bliver den mere mild, hvis man kan sige det om chili. Chili findes i mange varianter og styrke, man kan vist rolig sige at der findes noget for enhver smag. Prøv denne Kødboller i chilisauce en dag hvor temperaturen er nede og du trænger til at få varmen.
Kalorieindholdet i Kødboller i chilisauce er 581 Kcal. fordelt på 43 g protein, 79 g kulhydrat og 10,5 g fedt
Velbekomme…..
Ingredienser
- 500 g magert oksekød max 3%
- 1 tsk. tørret salvie
- 2 æg
- 1½ dl rasp
- salt og peber
- 140 g tomatpure
- 3 spsk. chilisauce eller chipotle
- ½ l oksebouillon, ½ l vand + 1 terning
- pasta til 4 personer, ca. 300 g
Fremgangsmåde
- bland det hakkede oksekød sammen med salvie, æg og rasp til en fast fars, der krydres med salt og peber
- form farsen til 14 små kødboller
- bland tomatpure, chilisauce og bouillon sammen i en gryde eller stegepande
- læg kødbollerne heri og lad dem småsimre i ca 20 min under låg
- kog pastaen efter anvisning på pakken
Nyeste kommentarer