Kødboller i chilisauce

Kødboller i chilisauce

Kødboller i chilisauce smager stærkt og giver hurtigt varmen på en kold dag. Den er super nem at lave og smager fantastisk. Kødboller i chilisauce er ikke for børn og andre sarte sjæle. Hvis du foretrækker en svagere udgave af denne ret kan du nøjes med 1 spsk. chilisauce, så bliver den mere mild, hvis man kan sige det om chili. Chili findes i mange varianter og styrke, man kan vist rolig sige at der findes noget for enhver smag. Prøv denne Kødboller i chilisauce en dag hvor temperaturen er nede og du trænger til at få varmen.

Kalorieindholdet i Kødboller i chilisauce er 581 Kcal. fordelt på 43 g protein, 79 g kulhydrat og 10,5 g fedt

Velbekomme…..

Ingredienser

  • 500 g magert oksekød max 3%
  • 1 tsk. tørret salvie
  • 2 æg
  • 1½ dl rasp
  • salt og peber
  • 140 g tomatpure
  • 3 spsk. chilisauce eller chipotle
  • ½ l oksebouillon, ½ l vand + 1 terning
  • pasta til 4 personer, ca. 300 g

Fremgangsmåde

  1. bland det hakkede oksekød sammen med salvie, æg og rasp til en fast fars, der krydres med salt og peber
  2. form farsen til 14 små kødboller
  3. bland tomatpure, chilisauce og bouillon sammen i en gryde eller stegepande
  4. læg kødbollerne heri og lad dem småsimre i ca 20 min under låg
  5. kog pastaen efter anvisning på pakken

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>