Karrysuppe med kylling

Karrysuppe med kylling

Karrysuppe med kylling er en smagfuld og cremet suppe, der serveres med lidt kogte ris. Den kan sagtens serveres uden, hvis du fortrækker dette. Hvor stærk du vil have den er op til dig, men jeg kan godt lide at man kan smage karryen og at den efterlader en lidt brændende fornemmelse i munden. Jeg bruger altid Madras karry, den smager mere af karry og er ikke så stærk som de andre, det samme gælder også når jeg laver en karrydressing. Kalorieindholdet i en portion Karrysuppe med kylling ligger på 473 Kcal. fordelt på 25,7 g protein, 40,7 g kulhydrat, 21 g fedt og 7,8 g kostfibre. Velbekomme…..

HF 1+2 = porre, løg, hvidløg, rød peber

HF 3 = kylling

HF 4 = kogte ris

Fedtstof: olie, piskefløde

Smagsgivere: Karry, salt, peber, hønsebouillonterninger

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst uden skind, skåret i tern
  • 4 store porre, flækket og skåret i strimler, skylles godt for sand og drypper af
  • 2 store løg
  • 4 fed hvidløg, skåret i skiver
  • 5 spsk. Madras karry
  • 2 røde peberfrugter i tern, fri for kerner
  • 4 hønsebouillonterninger
  • salt
  • peber
  • 2 l vand
  • lidt olie til stegning
  • 3 dl piskefløde
  • TILBEHØR
  • kogte ris max 1 dl. til hver
  • et drys purløg

Ingredienser

  • kom karry i en gryde og varm den op til det begynder at dufte
  • tilsæt lidt olie og rør godt rundt
  • tilsæt løg, hvidløg og porre og brun det af ved jævn varme og under omrøring
  • tilsæt den skåret kylling og rør jævnligt, krydr med salt og peber
  • tilsæt vand og bouillon og lad retten småsimre i 25 minutter
  • kog risene efter anvisning på posen
  • tilsæt peberfrugten og fløden
  • varm retten godt igennem
  • serveres sammen med lidt kogt ris

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>