Junglekål i karry kokos

Junglekål i karry kokos

Junglekål i karry kokos er perfekt som tilbehør til dine frikadeller, krebinetter, kalvekoteletter eller bare som den er. Smager skønt og er dejlig blød, cremet og super sprød. Junglekål i karry kokos er lav på kalorieindholdet og da kål hører til de grove grøntsager er den virkelig god for din mave, den får noget at arbejde med og man føler sig mæt i længere tid. Junglekål er en mellemting af spidskål og hvidkål og så har den form som en ufo, egentlig lidt morsomt. Der er ikke meget stok i Junglekål, så det er fuld valuta for pengene. Den er super sprød selv om den er varmebehandlet, sød og saftig og mere mild i smagen. Velbekomme……..

Kalorieindholdet i en portion Junglekål i karry kokos er 263 Kcal. fordelt på 9,6 g protein, 24,6 g kulhydrat og 15,6 g fedt.

Ingredienser

  • 1 junglekål
  • 1 spsk. oliven olie
  • 1 – 2 spsk. karry, afhængig af hvor stærk du ønsker den
  • 1 spsk. sennepsfrø
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1 tsk honning
  • 3 spsk. pinjekerner
  • salt og peber
  • frisk hakket persille

Fremgangsmåde

  1. skær junglekålen over på langs, fjern stokken og snit kålen i fine strimler
  2. varm olien op på en pande og tilsæt karry
  3. kom sennepsfrø ved og lad dem riste i ca. 1 min under omrøring
  4. tilsæt det strimlede kål og lad det stege med i nogle min. under omrøring, det skal falde sammen
  5. tilsæt kokosmælken og lad det lige koge op
  6. smag til med salt, peber og honning
  7. rist pinjekernerne på en tør pande og drys kerner og hakket persille over retten inden servering

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>