Grøntsags tærte med bacon
God og mættende Grøntsags tærte med bacon, og nem at lave. Der er skruet op for grøntsagerne i denne tærte, vi skal jo have 600 g grønt og frugt om dagen i følge Sundhedsstyrelsen, så det er bare med at få det flettet ind i vores dagligdag, som vi nu synes. Grøntsags tærte med bacon smager fantastisk, server den med en god blandet salat til eller spis den som den er. Passer perfekt til skovturen eller hvorfor ikke tage et stykke med i madpakken, sammen med en lille blandet salat, du har så et perfekt og let måltid. Hvis du bruger alm. bacon til denne tærte øger du kalorieindholdet med 85 Kcal. pr stykke, bare en lille oplysning, som er værd at tage med.
Kalorieindholdet i et stykke Grøntsags tærte med bacon er 345 Kcal. fordelt på 20 g protein, 32 g kulhydrat og 16 g fedt. Velbekomme…..
Ingredienser
- 200 g kalkunbacon i tern
- 100 g forårsløg, ca. 5 stk renset og skåret i skiver
- 300 g spinat
- 1 bundt persille, groft hakket
- 1 squash i tern
- 1 færdiglavet tærtedej
- 4 æg
- 4 tsk. græsk yoghurt 2%
- 50 g revet cheddar
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 200′
- kom bacon på en varm pande og steg det et par min. under omrøring
- tilsæt forårsløg og squash og steg videre i nogle min
- tilsæt spinat og persille, krydr med salt og peber og vend det rundt til spinaten er faldet sammen
- kom tærtedejen i et tærtefad og kom fyldet i
- pisk æg sammen med yoghurt og hæld blandingen over grøntsagerne
- bages i ovnen ved 200′ i 20 – 25 min.
Nyeste kommentarer