Grøn laksesalat

Grøn laksesalat

Grøn laksesalat er en farvestrålende og lækker salat. Let og lækkert til en dag hvor det ikke skal være besværgeligt. Grøn laksesalat er virkelig indbydende at se på og lokker mundvandet frem og er egentlig kommet frem på rester jeg havde liggende i køleskabet, bortset fra radiserne. Mange gange har vi små ting liggende i køleskabet som er blevet til overs fra dagen før, men der er ingen grund til at smide det ud, det kan sagtens bruges som fyld i andre retter. Grøn laksesalat smager skønt og du kan jo lige tjekke dit køleskab og se om der ikke skulle ligge en lille rest der kunne bruges. Laks er en populær spisefisk og har et højt fedtindhold men af den gode slags nemlig  Omega 3 fedtsyre som er livsnødvendige for os mennesker, da forskerne mener at det nedsætter risikoen for blodprop i hjertet. Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser fisk og fiskeprodukter frem for fiskeolie-tilskud. Fisken indeholder både sunde omega-3 fedtsyrer, vigtige vitaminer og mineraler som D-vitamin, jod og selen.

Kalorieindholdet i denne portion Grøn laksesalat er 382 Kcal. fordelt på 31 g protein, 7,6 g kulhydrat og 24 g fedt. Velbekomme……

Ingredienser

  • 1 stor håndfuld blandet salat
  • 125 g varm røget laks
  • 3 spsk. majs
  • 1 håndfuld radiser
  • 5 – 6 grønne asparges
  • 1/4 skrællet agurk
  • klippet purløg og gerne masser af det

Fremgangsmåde

  1. skyl salaten godt og slå vandet af den og riv den i mindre stykker
  2. skær agurk, asparges og radiser i passende størrelse
  3. anret det hele på en tallerken og slut af med masser af frisk klippet purløg

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>