Glutenfri pizzabunde
Her får du lige opskriften på nogle skønne Glutenfri pizzabunde. De er slet ikke som dem du kan købe i supermarkederne, der er nemlig ret hårde og hæver slet ikke. Jeg har flere gange købt de papbunde, og tænkt at der må være noget jeg har gjort forkert. Men jeg har altid fulgt anvisningen på pakken og selvfølgelig med samme kedelige resultat. Så aldrig mere købe bunde her hos mig, de er simpelthen ikke pengene værd. De her pizzabunde er total anderledes, de bliver dejlig sprøde og luftige. De er klart de bedste pizzabunde jeg har smagt, og så er de glutenfri. Med kun 5 ingredienser får du de skønneste bunde som kan bruges til din favorit pizza. Kan man ønske sig mere…..
Jeg kommer ikke med noget bud på hvad du kan komme på dine pizzabunde, bare et billede til inspiration, vi har alle en favorit. Så slå dig løs og kombiner dine egne og familiens favoritter, eller lad dem selv komme deres fyld på, på den måde får alle den pizza de gerne vil have. Ren win win…..
Kalorieindholdet i en Glutenfri pizzabund ligger på 490 Kcal. fordelt på 13,3 g protein, 55,3 g kulhydrat, 21,7 g fedt og 10,7 g kostfibre. God fornøjelse…
Find mere inspiration på https://sunderekost.dk
Ingredienser
- 300 g glutenfri mel, jeg har brugt Schär mix B
- 3 dl vand
- 1 brev tørgær, 10 g
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
- hæld vand og olivenolie i en røreskål og bland mel, tørgær og salt i
- ælt dejen i 5-6 minutter, indtil dejen er blød
- lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter
- hæld dejen ud på et meldrysset bord og del den i 3 og rul hver dej klump ud til en pizza ca. 20 cm og læg pizzaerne på en bageplade med bagepapir
- lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter
- tænd ovnen på 240′
- kom dit favorit fyld på
- bages i en forvarmet ovn i 12 – 15 minutter
- hold øje med at de ikke bliver sorte i kanten, alle ovne er forskellige
Nyeste kommentarer