Fyldt gris

Fyldt gris

Fyldt gris smager skønt og kan laves i ovn eller på grillen. Hurtig og nemt at lave da den indeholder ingredienser der er lige til at gå til. Nogen gange skal der bare ske noget andet og det kom der lige denne Fyldt gris ud af, smager skønt og den har lidt smæk på smagen. Hvis du ønsker den skal have mere bid af chili, så kom en fint hakket rød chili i også. Server evt. en kartoffelsalat med grønt til, eller i en burgerbolle eller med råstegte kartofler til, prøv dig frem hvilken der er din favorit. Kalorieindholdet i en portion Fyldt gris er 507 Kcal. fordelt på 28,8 g protein, 3,5 g kulhydrat og 42,5 g fedt, lavet på en beregning af ca. 200 g kød pr. person. Velbekomme……

Ingredienser

  • 1 kg ribbensteg helst uden ben
  • 10 soltørrede tomater i olie, eller 6 spsk. i tern
  • 1 rød chili i små tern
  • 3 spsk. chili pesto
  • 3 spsk. tørret ramsløg
  • groft salt

Fremgangsmåde

  1. skær tomaterne i tern og bland det med tørret ramsløg, rød chili og chili pesto
  2. tjek sværene om de er ridset ordentlig igennem
  3. skær en lomme i ribbenstegen fra den ene ende, men ikke hele vejen igennem
  4. kom blandingen ind i lommen og fordel det godt
  5. stil den koldt i en ½ time
  6. tænd ovnen på 180′
  7. gnid sværene med groft salt
  8. steges i den forvarmet ovnen i 1 time
  9. kan også steges på grillen i en foliebakke

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>