Frække blomkål i karry
Frække blomkål i karry har som teksten antyder fået en omgang på panden med noget karry. De smager fortrinligt og har ikke den karakteristiske smag af kål. Jeg ved at der er mange der ikke bryder sig om blomkål, da den smager meget af kål. Men ikke i dette tilfælde, smager fantastisk og så har den stadig bid, hvilket jeg godt kan li da der gerne må være lidt at tygge på. Prøv disse Frække blomkål i karry som tilbehør til din kotelet, bøf eller hvad du nu skal have, men du kan bestemt også bruge dem i din blandede salat, og farven er jo lige noget man bliver glad i låget af. Blomkål findes i flere varianter, den almindelige hvide som vi alle kender, den lilla, den gule og den grønne også kaldet romanesco. De er alle sammen meget dekorative og gør sig godt på enhver tallerken. Velbekomme….
Kalorieindholdet i Frække blomkål i karry er pr. 100 g 48,5 Kcal. fordelt på 2,2 g protein 5 g kulhydrat og 2,8 g fedt
Ingredienser
- 400 g blomkål i små buketter
- 2 tsk. karry
- 2 tsk kokosolie
- lidt salt
Fremgangsmåde
- kom kokosolie på en varm pande og svits karryen af
- kom de små buketter på og steg dem ved jævn varme i 10 min., vend dem jævnligt
- drys lidt salt på dem og server
Nyeste kommentarer