Fisk med karry grønsager

Fisk med karry grønsager

Fisk med karry grønsager er lig med mad på under 30 minutter. Her i huset har vi en ugentlig fiskedag og vi er vilde med det. Men jeg skal dog indrømme at jeg mest er til fiske stykker uden ben, har det godt nok lidt stramt med alle de ben der er i hele fisk, så jeg vælger den nemme udgave altid, og hvorfor bruge tid på at fjerne benene selv, når der nu er nogen der er så meget bedre til det end mig. Skal det gå hurtigt skal du prøve denne hurtige ret. Fisk med karry grønsager smager for vildt og så er den simpel og nem at lave. Her er der sprunget over hvor gærdet er lavest, det kan altså godt betale sig og de frosne grønsager har jo bevaret alle deres vitaminer i den måde producenten har behandlet dem på. Tit og ofte er grønsagerne på tilbud, så set i forhold til pris og den tid du bruger på at skrælle og snitte, kan det altså godt betale sig. Fisk med karry grønsager kan selv mine børnebørn lide, og det er altså rart at kunne serverer noget andet end paneret fiskefilet for dem. Kalorieindholdet i en portion Fisk med karry grønsager er 410 Kcal fordelt på 29,5 g protein, 21 g kulhydrat og 19,5 g fedt. Velbekomme……..

HF1(+2): Blandede grønsager

HF3: fisk

Fedtstof: olie

Smagsgivere: bouillon, salt, peber, karry

Ingredienser

  • 250 g fisk, det kan være laks, torske filet, lys eller mørk sej filet
  • 1 ps. frosne blandede grønsager ca. 600 g
  • 2 spsk. karry
  • 1 spsk. olie
  • 4 dl kokosmælk
  • 1 grønsags bouillon terning
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. kom olie på en varm pande og tilsæt karry, lad den lige brænde lidt af
  2. tilsæt grønsagerne og svits dem i 4 – 5 minutter under jævnlig omrøring
  3. tilsæt bouillon og kokosmælk og rør godt rundt
  4. læg fisken ned i saucen, læg låg på eg lad retten småsimre i ca. 10 minutter

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>