Sunderekost.dk
Cashew nødder med karry og citron
Cashew nødder med karry og citron, er en anderledes snack du kan byde dine gæster på. Prøv dem evt. i blandet salater eller som et hakket drys på fisk. Du kan også lave en variation med tørret chili, for en stærkere smag. De er bestemt en af mine favoritter, og kan sagtens spises som de er, de smager altså fantastisk. Prøv Cashew nødder med karry og citron en dag ved lejlighed.
Ingredienser
- 250 g cashew nødder (neutrale)
- 2 spsk. god karry, den du selv foretrækker
- ½ dl. citronsaft
- groft salt
Fremgangsmåde
- Rist cashew nødderne på en tør pande til de er gyldne
- kom karry på og bland det godt
- tilsæt citronsaft og lad det bruse op
- fordel nødderne på en bageplade med bagepapir, drys med salt
- bages i ovnen i 15 min ved 160 grader, eller til de er sprøde og tørre
Nyeste kommentarer