Butternutsquash med chili

Butternutsquash med chili

Butternutsquash med chili er et perfekt tilbehør til din kylling, tilpas spicy og bløde. Det går rimelig hurtig at lave dem på en stegepande, de passer sig selv mens du laver noget andet, så hvis du lige har en butternutsquash liggende du ikke lige ved hvad du skal bruge den til, så prøv denne butternutsquash med chili en dag. Butternutsquash er en vintersquash, der er ganske hård i skallen. Men smagen er blød, rund og nøddeagtig og en seriøs udfordrer til vores favoritgræskar: hokkaido. Butternutsquash indeholder en stor mængde vand og kun få kalorier. Indeholder desuden betacaroten, B- og C-vitamin, folat, calcium, kalium, magnesium og fibre – en mættende spise i den kolde tid, hvor vi har brug for ekstra energi. Gem evt. kernerne, dem kan du riste på panden og bruge dem som drys oven på din salat eller som supplement til denne opskrift.

Kalorieindholdet i en portion Butternutsquash med chili er 115 Kcal. fordelt på 1,2 g protein, 15 g kulhydrat og 7 g fedt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 1 butternutsquash skrællet, uden kerner og skåret i tern
  • 1 spsk. chiliolie
  • evt. tørret chili
  • salt

Fremgangsmåde

  1. varm olien på en stegepande og kom squashen på
  2. lad dem stege ved jævn varme i 10 – 12 min vend dem jævnligt drys med salt undervejs
  3. server dem mens de er varme

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>