Burger med gris

Burger med gris

Burger med gris var på menuen da jeg lige var et smut i kolonihaven for at se til det hele, inden sæsonen starter og måske lige få lavet lidt i haven. Når solen nu er begyndt at kigge frem og det er længere lyst så kribler det lidt i fingrene for at komme i gang igen med have sæsonen ikk’ Det skulle ikke være noget besværgeligt da der ikke er åbnet for vandet endnu, så det blev til denne meget nemme burger med ribbensteg på gas grillen, en god gang chili pesto, færdigkøbt fra Svansø som forøvrigt var rigtig god, med en passende styrke, og en pose snittet salat samt burgerboller, så kan det ikke være meget nemmere. Det behøver ikke være så omstændigt for at skabe et lækkert måltid under trange forhold. Burger med gris er nem mad mens du går og roder i haven og grillen passer jo sig selv, og grillen kan bruges hele året rundt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 1 stk. ribbensteg til 2
  • 1 pose blandet salat til 2
  • 1 glas chili pesto fra Svansø
  • 2 store burgerboller
  • lidt salt

Fremgangsmåde

  1. tænd grillen
  2. kom salt på ribbenstegen og steg den i en foliebakke, jeg brugte en med huller i,  til den er færdig, ca. 1 time, start med sværsiden nede så sværene åbner sig for bedre sprødhed
  3. lun bollerne på grillen når stegen er færdig
  4. salm din burger og spis den med velbehag

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>