Brie med rosmarin

Brie med rosmarin

Brie med rosmarin er en lille hapser til den sultne mave eller som tilbehør til et glas koldt hvidvin, eller rødvin, til suppen, til salaten eller bare for sjov. Jeg har brugt hvede flute men den smager også godt med en grovflute med kerner. Brie med rosmarin smager skønt uanset hvordan du serverer den. Enkelt, nemt og fuld af smag. Prøv den en dag hvor du lige mangler lidt lækkert som tilbehør eller hvorfor ikke bare prøve den af alene, nogen gange trænger man bare til lidt ekstra ikk. Brie med rosmarin er en cremet lækker lille sag. Brie er en hvid skimmelost, der kommer fra det franske distrikt Brie, så man må da sige at det er et passende navn. Brie er en fed ost, den indeholder 28 g fedt pr. 100 g. Osten indeholder desuden også A-vitamin, Jern, B 6-vitamin, D-vitamin, B 12-vitamin, magnesium og  Calsium. Kalorieindholdet i 1 stk. Brie med rosmarin er 179 Kcal. fordelt på 8 g protein, 29,5 g kulhydrat og 3,6 g fedt. Velbekomme….

Ingredienser

  • 6 skiver flute ca. 50 g pr. skive
  • 100 g brie 11%
  • lidt akaciehonning ca 1 spsk.
  • lidt tørret rosmarin

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 180′
  2. skær brien i tynde skiver og fordel den på brødet
  3. drys lid tørret rosmarin over og sæt dem i den varme ovn til osten er smeltet
  4. kom lidt akaciehonning ud over de lune brød i en tynd stråle
  5. nyd dem mens de er lune

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>