Bagt kartoffel med chili kylling
Bagt kartoffel behøver ikke bare være med et kryds i midten og så i med kryddersmør. Denne skønne udgave af Bagt kartoffel med chili kylling smager fantastisk og ligger godt i maven. Jeg var heldig at finde nogle bagekartofler i Menu, 3 for 18 kr. De var kolonorme, den ene vejede 780 g jeg har godt nok aldrig set så stor en bagekartoffel. Jeg vil anbefale at du finder nogen i passende størrelse for jo større de er jo længere er bagetiden i ovnen. Jeg har valgt at bruge en ganske almindelig blandet salat til, da der er meget smag i kyllingen og passer fint sammen med blandingen, men hvis du har en favorit salat så prøv den i stedet for. Du kunne jo også lige lure på om du evt. har nogen rester i køleskabet og så bruge dem i stedet for, så går det da ikke til spilde, og det kan vi li’. Kalorieindholdet i denne portion Bagt kartoffel med chili kylling er 406 Kcal. fordelt på 31 g protein, 40 g kulhydrat og 14 g fedt. Velbekomme…..
Ingredienser
- 1 bagekartoffel ca. 115 g
- 100 g kyllingefilet
- 2 spsk. chili pesto
- 150 g blandet salat med agurk, majs, tomat og gulerod, eller hvad du lige har liggende
- 1 dl. ekstra fine ærter optøede
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 180′
- skyl kartoflen og pak den evt ind i sølvpapir
- bages i den forvarmet ovn i ca. 1 time, til den er mør
- 20 minutter før kartoflen er færdig skæres kyllingen i passende stykker
- blandes med chili pesto i en skål og lad den trække i 15 minutter
- det hele kommes på en varm pande og steges mør
- tag kartoflen ud af ovnen når den er færdig, skær et kryds i den og klem den sammen så den åbner sig
- fordel den blandede salat, de optøede ærter og kylling over kartoflen og nyd dette skønne måltid
Nyeste kommentarer