Sunderekost.dk
Salsa gratineret fisk i fad
Salsa gratineret fisk i fad, er en nem måde at tilberede fisk på. Den smager godt og vil sikkert vække begejstring hos de fleste. Retten indeholder lige under 600 kcal. pr. portion med kogte ris til.
Ingredienser
- 600 g hvid fisk, i passende stykker
- 2 dl. fløde 9 %
- 2 dl. Santa Maria salsa, medium
- ½ dl Santa Maria Mexican Fish krydderimix
- 1 god håndfuld tortillas chips, groft knuste
- 100 g revet ost, laveste fedt%
- salt og peber
- 350 g brune ris, koges efter anvisningen på pakken
Fremgangsmåde
- læg fisken i et ovnfast fad og krydr med Mexican krydderimix
- bland fløde og salsa sammen, og hæld det over fisken
- drys den revet ost over og drys de knuste chips inden fadet sættes i en forvarmet ovn ved 200 i ca. 35 min
- server brune ris til, eller kartofler til
Nyeste kommentarer