Vitaminbomber
Vinterens danske frugter og grønsager er de rene vitaminbomber, og så er de fyldt med fibre, der holder dig mæt i rigtig lang tid. De er med til at forebygge hjerte-kar-sygdomme, kræft og diabetes. Brug vitaminbomberne i supper, gryderetter eller spis dem rå. De vil booste din sundhed gennem de mørke vintermåneder.
Alle rodfrugter er fantastiske når de bliver bagt i ovnen, men du kan også dampe dem, og derved bevarer du flest mulige vitaminer, evt. lave en rodfrugtmos ud af dem. De kan selvfølgelig rives og bruges i supper, salater eller bagværk. Der er selvfølgelig en mulighed mere, du kan drikke dine rodfrugter og grønsager, sammen med æbler får du en dejlig vitaminrig juice. De grønsager der ikke er i sæson i Danmark om vinteren, bør du købe frosne, da de er frosset ned kort efter de er høstet, og derved indeholder de flere vitaminer, end de grønsager der kommer lang vejs fra.
Slå dig løs med alle de dejlige rodfrugter og grønsager, der er i butikkerne netop nu.
Din krop vil elske dig for det.
Nyeste kommentarer