Rødbedebøf

Rødbedebøf

Rødbedebøf er en hakkebøf med fint revet rødbede i. Det er faktisk Pulpen fra en rødbedejuice som jeg har brugt, hvorfor smide det ud når der nu stadig er saft og kraft i det. Nu ved jeg godt at det ikke er alle der har en juicer, så fortvivl ikke, fint revet rødbede kan sagtens bruges, og så får bøffen også lige lidt fibre, som vi jo har så godt af alle sammen. Den smager super godt og er saftig og lækker. Har du ikke rødbeder liggende kan du også med fordel bruge fint hakket syltede rødbeder, mængden af tilsat sukker er så beskeden og de fleste micro-næringsstoffer er bevaret i rødbeden. Jeg har her valgt at lægge den i en sesamboller sammen med lidt Rødbedeslaw som er en fin kombi til Rødbedebøf. Den passer også fint sammen med råstegte kartofler, bagte rodfrugter og en dilddressing. Kalorieindholdet i en Rødbedebøf er 181 Kcal. fordelt på 22,5 g protein, 4,5 g kulhydrat og 7,7 g fedt. Velbekomme….

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød 3 – 7 %
  • 150 g revet rødbede
  • 1 fint hakket løg
  • salt og peber
  • 1 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde

  1. bland alle ingredienserne sammen, brug gerne klør fem
  2. form til 4 hakkebøffer
  3. steg dem på den varme pande som du normalt gør med bøffer

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>