Peberfrugt med flødekartoffel

Peberfrugt med flødekartoffel

Peberfrugt med flødekartoffel er en anderledes måde at få brugt rester på. Det ser festligt ud og smager super godt. Samtidig er det er super fin måde at få mere grønt ind i kosten.

Vi kender det alle sammen, der er altid rester tilbage når vi har spist, og hvad stiller man så lige op med dem. Det er lidt surt bare at skulle smide det ud, for det er mad og det kan spises. Der er bare ikke rigtig nok, i den klat der er tilbage i fadet. Så må man lige tænke kreativt, for alle rester kan bruges, på en eller anden måde. Og det er bestemt ikke kun kød man kan fylde i sine peberfrugter, du kan også bruge rester af kartoffelmos, gryderetter, risretter osv… Det er kun fantasien der sætter grænser. Prøv dig frem, man må gerne lege med maden på denne måde, og så finder man hurtig ud af hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Jeg har pyntet med lidt frisk timian og et lille stykke bacon, men du kan bruge det der lige falder i din smag. Jeg har valgt at bruge rød peberfrugt, men hvis du hellere vil have din peberfrugt i en anden farve, så er det da bare det du gør.

Kalorieindholdet i en portion Peberfrugt med flødekartoffel ligger på 196 Kcal. fordelt på 6 g protein, 18 g kulhydrat, 10,5 g fedt og 3,2 g kostfibre. Velbekomme….

Prøv også https://sunderekost.dk/farseret-peberfrugt.html

Find mere inspiration på https://sunderekost.dk

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt
  • en rest flødekartofler fra dagen før ca 200 g
  • 1 skive bacon, deles i to
  • lidt frisk timian eller anden krydderurt

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 200′
  2. skyld peberfrugten og flæk den på langs
  3. fjern frøene og fyld flødekartofler i
  4. kom en ½ skive bacon på toppen og drys lidt timian på
  5. bages i ca. 30 minutter

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>