Kyllingenuggets

Kyllingenuggets

Kyllingenuggets er vist alle børns favorit, det er i hvert fald mine børnebørns favorit eller skal jeg sige en af dem, for de har mange. De to størrelser elsker mad, især hvis de selv får lov til at være med i køkkenet, og selvfølgelig får de lov til det. Jeg ved godt at man kan købe dem færdige, men hvorfor ikke lave dem selv, de smager så meget bedre og så ved du præcis hvad de indeholder, og sværere er det nu heller ikke. Server dine Kyllingenuggets sammen med evt. en spidskålssalat, eller kom dem i en burgerbolle sammen med lidt salat og chilisalsa, eller det du nu foretrækker. Velbekomme….

Kalorieindholdet i 100 g Kyllingenuggets er 184 Kcal. fordelt på 17 g protein, 15 g kulhydrat og 6,7 g fedt.

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst
  • 4 dl rasp
  • 1 tsk. paprika evt. røget
  • 1 tsk. salt
  • lidt peber
  • 2 æg
  • 3 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. skær kyllingekødet i tern 3 x 3 cm
  2. bland rasp, paprika, salt og peber sammen i en skål
  3. slå æggene ud i en anden skål og pisk det sammen
  4. vend kyllingestykkerne i ægget og derefter i rasp, læg dem på en tallerken
  5. kom olien på en varm pande og steg dine nuggets gyldne og sprøde på alle sider, ved jævn varme

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>