Sunderekost.dk
Kylling med nudler og æble
Kylling med nudler og æble, tager en med til sydens sol og varme, og det kan vi jo godt bruge i denne kolde tid. Retten er ikke svær at lave, og det bedste ved det hele er at den ikke tager lang tid at lave, så er der en dag hvor du ikke har så meget tid, er det her lige retten for dig. Jeg har valgt at lave grønsags spaghetti, frem for at skære dem i stave.
Kalorieindholdet i hele retten er 1800 kcal. fordelt på 108 g protein, 201 g kulhydrat og 66 g fedt
Ingredienser
- 300 g kyllingebryst, uden skind
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 2 spsk. rapsolie
- 2 små løg
- 1 squash
- 2 gulerødder
- 1 glas Patak Currysauce, færdiglavet
- 1 syrligt æble
- 2 spsk. hakket persille eller purløg
- 150 g ægnudler
Fremgangsmåde
- læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand på, læg låg på og lad dem stå i 5-10 min
- hæld derefter vandet fra
- skær kyllingen i strimler og drys spidskommen, salt og peber på
- pil løgene og skær dem i små tern
- skyld squashen og skær den i stave
- skræl guleroden og riv den groft
- opvarm en wok eller en dyb stegepande og kom olien på
- steg løg, gulerod og squash hurtigt i ca. 1 min og læg grønsagerne på en tallerken
- steg kyllingen 2-3 min i wokken og tilsæt derefter karrysaucen og bring det i kog
- vend forsigtigt grønsagerne heri og varm det godt igennem
- hæld vandet fra nudlerne og vend dem i saucen
- skær æblet i tynde både og ved dem forsigtigt i retten
- drys med persille og server
Nyeste kommentarer