Sunderekost.dk
Saltede græskarkerner
Saltede græskarkerner, ja oktober måned, Halloween, er jo oplagt til græskarsuppe og de er fyldt med dejlige friske kerner. Hvad skal man bruge dem til, mange plejer bare at smide dem ud, det gjorde jeg også selv. Men ikke denne gang, jeg tænkte at de kunne bruges til en lille lækker snack til drinks eller som et drys på min salat. De er nemme at lave og faktisk er de ret nemme at få ud af græskaret, da de stort set ligger løse indeni. Så det er bare om at komme i gang, hvis du alligevel skal lave græskarhoveder sammen med børnene op til Halloween. Skyld dem godt i koldt vand inden og sørg for at der ikke er græskartråde i.
Ingredienser
- græskarkerner fra et hoved
- 1 spsk. havsalt Maldon
- 1 dl. vand
Fremgangsmåde
- Hæld vand og salt på en stegepande og opløs saltet
- hæld kernerne ved og lad det småsimre under jævnlig omrøring til alt vandet er fordampet
- hæld kernerne på et stk. bagepapir og bag i ovnen ved 180′ til der er tørre og gyldne
Nyeste kommentarer