Peberfrugtsalat

Peberfrugtsalat

Skøn og farverig salat skal være en fryd for øjet og så smage godt. Peberfrugtsalat med ris smager skønt og er en perfekt salat til din hakkebøf eller kylling og der er knald på farven i denne salat. Så hvis du har det som jeg der elsker peberfrugt, så er det da denne Peberfrugtsalat du skal prøve næste gang du skal have hakkedrenge på bordet. Jeg har brugt hjertesalat og spinat og rucola som blandet salat, men valget er dit, du kan bruge den salat som er din favorit. Kalorieindholdet i en portion (ca. 400 g ) Peberfrugtsalat er 167 Kcal. fordelt på 4 g protein, 23 g kulhydrat og 5,6 g fedt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 2 røde peberfrugter
  • 2 grønne peberfrugter
  • 2 gule peberfrugter
  • 15 cherry tomater
  • 2 spsk. olie
  • salt og peber
  • 2 dl. kogte ris, hvedekerner eller bulgur
  • 2 store håndfulde blandet salat, bl.a hjertesalat, spinat og rucola

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 100′
  2. fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i passende stykker
  3. bland peberfrugterne sammen med tomaterne og tilsæt olie, salt og peber og bland det godt sammen
  4. hældes i et ovnfast fad og bages i ovnen i 40 – 50 minutter
  5. bland risene i mens det stadig er varmt, risene vil absorberer noget af væden fra peberfrugterne
  6. lad det køle af før det blandes sammen med salat

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>