Grønsagsmuffins

Grønsagsmuffins

Grønsagsmuffins er en lækker lille sag der er perfekt at tage med i madpakken, på brunch bordet eller som et let frokostmåltid med en blandet salat til og så mætter de godt. Grønsagsmuffins er en rigtig god måde at få brugt de rester af grønsager du har i dit køleskab eller fryseren, så er der ryddet op i den skuffe, det er da ikke så tosset vel? Du kan komme laks, kylling eller skinke i, alt efter hvad du nu har liggende i forvejen. De er super nemme at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at lave dem. Find din egen favorit blanding. Kalorieindholdet i en Grønsagsmuffins med skinke er 91 Kcal. fordelt på 9,6 g protein, 2 g kulhydrat og 4,7 g fedt. Velbekomme…..

HF1(+2): grønsager, løg

HF3: skinke, æg

Fedtstof: olie

Smagsgivere: salt. peber

Ingredienser

  • 400 g blandede grønsager f.eks spinat, gulerødder, broccoli, blomkål, ærter eller hvad du nu har
  • 1 løg
  • 300 g kød i strimler eller tern, kogt eller stegt
  • 8 æg
  • salt og peber
  • lidt olie til pensling af muffinsformene

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 180′
  2. hak grønsagerne i mindre stykker og bland dem sammen med kødet
  3. fordel det i 12 muffinsforme, husk at pensle med lidt olie inden du fylder i
  4. pisk æggene sammen og krydr med salt og peber
  5. hæld æggemassen over grønsagerne
  6. bages i ovnen i 20 – 25 minutter

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>