Sunderekost.dk
Laks med porre
Laks med porre er en super nem ret at lave. Det hele i et fad, så kan det vist ikke være nemmere. Den smager fantastisk og hvem kan ikke lide laks. Jeg synes laksen er en fantastisk dejlig fisk og den høre til mine favoritter, i alle afskygninger. Jeg tager til Bornholm mindst en gang om året, og der står den faktisk kun på fisk i de dage, navnlig laks, jeg elsker at besøge de mange røgerier der er på øen.
Prøv denne laks med porre en dag ved lejlighed.
Kalorieindholdet i en portion laks med porre er 475 Kcal. fordelt på 39 g protein, 21 g kulhydrat og 28 g fedt
Ingredienser
- 500 g laks
- 400 g spidskål
- 2 røde peberfrugter
- 3 porre
- 1 flaske creme fine 7 %
- 3 spsk. grov sennep
- 100 g revet emmentaler
- salt og peber
Fremgangsmåde
- skær laksen i store tern og snit spidskålen
- skær porrene i ringe og skyl dem godt, så sand og jord kommer ud
- blancher kålen i let saltet vand og lad den dryppe godt af
- skær peberfrugterne i tern
- læg porre og peberfrugt i bunden af en ovnfast fad
- bland creme fine sammen med grov sennep, salt og peber og bland kålen i
- fordel laksen i fadet og hæld kålblandingen over
- drys den revet ost over
- sættes i en forvarmet ovn i 20 – 25 min ved 180′
Nyeste kommentarer