Wienersnitsel

Wienersnitsel

Wienersnitsel med champignon Ala creme er en sindssyg lækker ret.

Wienersnitsel må siges at være en af de gode gamle klassiker som aldrig går af mode, heldigvis for lækker er den altså. Skøn weekend mad, hvor man bare kan sidde og hygge med god mad og en flaske vin.

Denne ret er perfekt til hverdag og som gæstemad.  Jeg elsker at man fra tid til anden kan lave de gode gamle retter, så de ikke går i glemmebogen. Nogen gange har vi måske lidt for travlt med at prøve nye ting af, ikke at der er noget galt i det, jeg elsker at eksperimenterer i køkkenet. Jeg elsker dog også de gamle retter som ind imellem popper op.

Jeg har lavet champignon Ala creme til min udgave, da jeg ikke er så meget for smørsauce, og samtidig elsker jeg altså champignon Ala creme. Retten er glutenfri da jeg har brugt glutenfri rasp, det gør altså livet for mig så meget nemmere. Hvis du ikke har problemer med gluten kan du bare bruge almindelig rasp.

Kalorieindholdet i en portion af denne skønne Wienersnitsel med champignon ala creme ligger på 591 Kcal. fordelt på 36 g protein, 31,5 g kulhydrat, 34 g fedt og 3,7 g kostfibre. Velbekomme…..

Find mere inspiration på https://sunderekost.dk

Ingredienser

  • 2 snitsler af kalvekød ca. 260 g
  • 2 dl glutenfri rasp
  • 1 æg
  • salt
  • peber
  • 1 bk. champignon, renset og skåret i kvarte
  • 2 dl cremefine 15%
  • lidt kulør
  • 2oo g kogte kartofler, skåret i mindre mundrette stykker
  • 200 g fine ærter
  • olie til stegning
  • evt. en dreng til hver ( citronskive med kapers, høvlet peberrod og en ansjos )

Fremgangsmåde

  1. krydr kødet med salt og peber og paner dem efterfølgende i æg og rasp
  2. kartoflerne ristes på panden i lidt olie, jeg foretrækker dem godt sprøde
  3. champignon ristes i en gryde, krydr med salt og peber, og når der næsten ikke er mere væde ved champignonerne tilsættes fløden og det hele koger ind under omrøring. Tilsæt lidt kulør
  4. steg snitzlerne i lidt olie på en varm pande i nogle minutter på hver side til de er gennemstegte, uden at være tørre
  5. de grønne ærter kommes i en gryde med kogende vand og sættes til side, de skal ikke koge

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>