Tapas

Tapas

Et Tapas bræt kan bestå af lige det du har lyst til. Det er super nemt at lave da det hele kan købes færdigt. Det skal bare lige skal pakkes ud og lægges på.

Det er samtidig hyggeligt at sidde og hapse i de forskellige småting der ligger på brættet. Selvfølgelig i selskab med et godt glas vin eller øl og gode venner.

Tapas kan også bestå af små rester du har i dit køleskab i forvejen og så måske nogle få tilkøb hvis du synes der mangler noget.

Det er faktisk en fantastisk god måde at få ryddet op i køleskabet. Der skal jo netop ikke være nok til alle, det må gå efter princippet, først til mølle. Der er ingen regler for hvad du kan serverer, det bestemmer du helt og aldeles selv.

Tapas betyder jo små retter som mellemmåltider, forret eller som bar mad i Spanien, f.eks. tortilla, oliven eller Seranoskinke.

Oprindelig blev der lagt en skive pølse eller skinke over et glas vin for at undgå fluer og støv i drinken, deraf navnet.

De vidste vist ikke dengang, at de havde startet en bølge som det meste af verden har taget til sig, og med god grund.

Jeg elsker Tapas netop fordi der ikke er nogen grænser for hvad der kan være på.

Hvilken Tapas er din favorit? Jeg har en klar favorit som der bare skal være på hver gang – nemlig lufttørret skinke og pesto i en eller anden form.

Find mere inspiration til Tapas på http://sunderekost.dk

Fremgangsmåde

  1. anret alle dine indkøbte tapas på et bræt, fad eller lignende og placer dine pestoer så de er nemt tilgængelige
  2. pynt med diverse tilbehør så kommer det hurtigt til at ligne en million 🙂
  3. tjek køleskabet for evt. flere rester, det er nemlig en perfekt måde at komme af med dem på, uden at det kommer til at ligne rester

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>