Sprød spidskål

Sprød spidskål

Sprød spidskål er en saftig salat som du kan bruge som tilbehør til alt slags kød. Den er meget simpel at lave og indeholder få ingredienser, men smagen…. den er simpelthen bare super sprød, sød og saftig. Nogen gange behøver man ikke blande alle mulige ingredienser sammen for at få en god smag, den enkle smag er fantastisk. Hvis du undre dig over at der kun er brugt 1½ dl cremefraiche så vil jeg bare lige sige at det er rigeligt, da spidskålen ikke skal sejle rundt i dressing, den skal bare tilføje lidt smag. Spidskål findes i to varianter, den hvide og den lilla, og jeg vil bare sige at hvis du ikke hat stiftet bekendskab med den lilla spidskål, så er den ret så dekorativt og kan bruges på samme måde som den hvide, smagsforskel kan jeg ikke lige få øje på. Kalorieindholdet i en portion Sprød spidskål er 154,5 Kcal. fordelt på 6 g protein, 8 g kulhydrat og 10 g fedt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 1 ½ dl cremefraiche 18%
  • sennep
  • salt og peber
  • lidt rørsukker
  • 1 dl fint klippet purløg

Fremgangsmåde

  1. skær spidskålen i fine strimler
  2. smag cremefraiche til med sennep, salt, sukker og peber til du finder den smag der passer dig
  3. bland det hele sammen og stil salaten koldt til du skal bruge den

GD Star Rating
loading...
 

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

− 1 = 2