Sprød kartoffelsalat

Sprød kartoffelsalat

Trænger du lige til lidt fornyelse af den gode klassiske kartoffelsalat? Så skulle du prøve denne Sprød kartoffelsalat er en sprød og samtidig blød og cremet kartoffelsalat. Den er super nem at lave og er faktisk  suveræn dagen efter, fordi den har stået og trukket, så smagen er perfekt fordelt, men den er altså også god på selve dagen. Der er blandet let kogte blomkålsbuketter i, hvilket giver den lidt knas, og det smager himmelsk. Du kan for øvrigt også blande optøede fine ærter i den, man må godt lege med maden især når det er på den pæne måde som her 😉  Jeg har serveret min Sprøde kartoffelsalat sammen med Gulerodsdeller, som smager fantastisk sammen og så er det et rigtigt vegetarmåltid. Kalorieindholdet i 100 g Sprød kartoffelsalat ligger på 59 Kcal. fordelt på 2,7 g protein, 8,5 g kulhydrat, 1,5 g fedt og 1,6 g kostfibre. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 1 blomkålshoved i små buketter
  • 400 g kogte kartofler, du har måske nogen fra dagen før
  • 1 håndfuld forårsløg, fint snittet og kun det grønne
  • 1 håndfuld klippet purløg
  • 200 g fraiche 5%
  • 1 tsk. stødt karry
  • 1 spsk. sød sennep
  • salt og peber
  • lidt tomater til pynt

Directions

  1. kog blomkålen i let saltet vand i nogle få minutter
  2. lad dem dryppe godt af samtidig med at de køler af
  3. skær kartoflerne i mindre stykker
  4. bland fraiche sammen med karry, sød sennep, juster smagen efter behov med salt og peber
  5. bland kartofler og de afkølede blomkål i dressingen og stil den koldt til den skal serveres

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>