Spinatflute

Spinatflute

Spinatflute er super lækre og nemme at lave, og så ser de jo festlige ud samtidig. Spinatflute passer godt til din grillmad, lun dem på grillen og evt. kryddersmør til, eller til skov/strandturen med noget fyld evt. skinke og ost og salat, blandet salat med tun, eller til børnenes madpakker med deres favorit pålæg. Mulighederne er mange.

Spinat indeholder 21 Kcal. pr. 100 g som er fordelt på 2 g protein, 3 g kulhydrat og 0,5 g fedt, og kan spises rå eller tilberedt.

Kalorieindholdet i et Spinatflute er 175 Kcal. fordelt på 6 g protein, 29 g kulhydrat og 4 g fedt

Velbekomme…..

Ingredienser

  • 300 g hvedemel
  • 1 dl. grahamsmel, ca. 60 g
  • 100 g durummel
  • 2½ dl. vand
  • 25 g gær
  • 100 g hakket spinat
  • 1 dl. solsikkekerner
  • 100 g Philadelphia naturel, light
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. opløs gæren i det lune vand
  2. tilsæt solsikkekerner, spinat, philadelphia, sukker, salt og grahamsmel og bland det godt sammen
  3. tilsæt hvedemel og durummel, lidt af gangen og ælt dejen til den er glat og smidig
  4. lad dejen hæve i 30 min. under et viskestykke
  5. del dejen i 12 stykker og form dejen til små flute
  6. lægges på en bageplade, på bagepapir og efterhæver i 30 min.
  7. pensl med æg og bages i en forvarmet ovn ved 180′ i 12 – 15 min.

GD Star Rating
loading...
Spinatflute, 1.0 out of 5 based on 1 rating
 

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

81 − = 74