Sennepskylling

Sennepskylling

Sennepskylling med stuvet spinat er simpelthen en skøn ret. Der er lidt bid i kyllingen på grund af Dijon sennep, men det passer perfekt. Vi kan jo godt blive enige om at der ikke er så meget smag i kylling, men til gængæld er den meget fedtfattig. Derfor skal den nogen gange hjælpes lidt på vej og det kan du gøre med oseaner af krydderier og pestoer. Spørgsmålet er bare hvordan du vil have den skal smage når den er tilberedt. Jeg får alt for sjældent stuvet spinat og jeg elsker det virkeligt. Så i dag skulle det være, så jeg er glad og tilfreds med den beslutning. Jeg har valgt at serverer kartoflerne med skræl, synes der er så meget mere smag i dem på denne måde, men hvis du hellere vil have dem uden skræl er det bare det du gør, vi er jo forskellige og hurra for det.

Kalorieindholdet i en portion Sennepskylling ligger på 591,5 Kcal. fordelt på 32,5 g protein, 53,5 g kulhydrat, 27 g fedt og 5 g kostfibre. Velbekomme….

Find mere inspiration på http://sunderekost.dk

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster uden skind
  • 2 spsk. Dijon sennep
  • glutenfri rasp
  • rapsolie til at stege i
  • Sauce
  • 250 g frisk spinat skyllet og fri for vand, eller frossen fri for vand
  • 1 løg finthakket
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 spsk. olie
  • 3 spsk. maizena blandet med lidt af mælken
  • 1,5 dl mælk
  • salt og peber
  • lidt revet muskatnød
  • Tilbehør
  • 6 små kogte kartofler gerne med skræl

Fremgangsmåde

  1. flæk brysterne så de kommer til at ligne sommerfugle
  2. krydr med salt og peber
  3. pensl dem med Dijon sennep og vend dem i rasp
  4. kylling steges møre på en pande i lidt olie ca. 6 minutter i alt
  5. steg løgene blanke i lidt olie i en gryde
  6. tilsæt mælk og maizena rørt op med mælk samtidig med at du pisker og lad saucen koge op
  7. smag til med salt, peber og revet muskatnød
  8. tilsæt den friske spinat og kog saucen igennem i 4-5 minutter under omrøring
  9. serveres sammen med lidt kogte kartofler og stuvet spinat

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>