Salater/tilbehør

Sunderekost.dk

Spidskål salat med gulerødder og brøndkarse

Portioner: 4

Tid: 1 time ca.

Sværhedsgrad: Nem

Denne salat kan også laves med hvidkål, men jeg fortrækker at bruge spidskål, da den ikke er så grov. Den passer fint sammen med gulerødder og kunne godt minde lidt om den amerikanske udgave af […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Bagte rødbeder med timian og hvidløg

Portioner: 4

Tid: 1 time ca.

Sværhedsgrad: Nem

Bagte rødbeder med timian og hvidløg smager godt, og det er en fantastisk farve.  Rødbederne passer til alle slags kød, varme som kolde. Rødbeden hører til grove grønsager, så der er mange fibre i, og […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Rødbedesalat med brombær og feta

Portioner: 3-4

Tid: 90 min

Sværhedsgrad: Nem

Denne rødbedesalat med brombær og feta, er super frisk i smagen. Den er nem at lave og så har den en fantastisk farve. Jeg har i denne opskrift brugt en balsamico med kirsebær. Den passer […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Tomatsalat med rødløg og ribs

Portioner: 2-3

Tid: 30 min

Sværhedsgrad: Nem

En anderledes tomatsalat med rødløg og ribs. Man kan også bruge de gule cherrytomater, så får man bare en mere farverig salat. Tomater smager skønt af sol og sommer, og findes der noget bedre end […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Fløde bagte rødbeder med timian

Portioner: 4

Tid: 80 min

Sværhedsgrad: nem

Vi kender alle flødekartofler og har fået det til mangt og meget. Fløde bagte rødbeder med timian er en ny og spændende måde at få de super sunde rodfrugter på. Rødbeder kan laves på mange […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Grønne bønner med hvidløg og sesam

Portioner: 4

Tid: 30 min

Sværhedsgrad: nem

Grønne bønner med hvidløg og sesam kan spises som tilbehør til lam, en god hakkebøf eller kylling. De kan spises varme eller kolde, blandet i en salat, der er mange muligheder. Dette er en anderledes […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Blomkål med chili og rucola

Portioner: 6

Tid: 15 min

Sværhedsgrad: nem

Blomkål med chili og rucola smager fantastisk, super sprød, sød og krydret. Blomkål alene smager tit af for meget kål, synes de fleste, men denne variant tager kålsmagen væk og gør dem meget lækre og […]

Se opskrift