Quinoa pandekage

Quinoa pandekage

Quinoa pandekage er nogle dejlig tykke nogen, slet ikke som de pandekager vi “plejer” at lave, og hvorfor ikke prøve noget nyt til en forandring. Quinoa pandekager har samme tykkelse som amerikanske pandekager, nogle små fede basser der smager himmelsk. Mine børnebørn er vilde med disse små buttede pandekager og især størrelsen, den kan de håndterer selv uden hjælp fra en voksen. Prøv dem en dag hvor du måske alligevel har nogle kogte quinoa i overskud, så er de hurtige at lave. En Quinoa pandekage har samme tykkelse som klatkager, hvis du er bekendt med dem, som jo er lavet af en rest risengrød. Server syltetøj, sukker og kanel, ahornsirup eller masser af frisk frugt til. Velbekomme…..

Kalorieindholdet i en Quinoa pandekage er 64 Kcal. fordelt på 1,5 g protein, 6,6 g kulhydrat og 3,5 g fedt

Ingredienser

  • 1½ dl. quinoa + 3 dl. vand, koges efter anvisning på pakken
  • 1 æg
  • 4 – 5 spsk. mel
  • ½ dl. mælk
  • 1 spsk. rørsukker
  • ½ tsk. kanel
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 banan moset
  • 40 g smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. kog quinoaen efter anvisningen på pakken
  2. rør quinoaen sammen med de øvrige ingredienser, efter den er kølet af.
  3. varm panden op og kom lidt smør på
  4. dejen sættes med en spiseske på panden.
  5. pandekagerne bages ca. 1 cm tykke, og vendes efter nogle min og steger videre på den anden side.
  6. server pandekagerne sammen med det du plejer.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>