Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Pastasalat med fisk og rejer

Denne pastasalat med fisk og rejer, smager fantastisk. Du kan bruge den som en hovedret, eller vælge at lave en mindre portion og bruge den som en lille forret med hjemmebagt brød til.  1 portion indeholder ca. 700 kcal.

Ingredienser

  • 100 g blandet salat
  • 250 g pasta, gerne fuldkorn
  • 1 tsk. salt
  • 200 g frosne ærter, optøet
  • 400 g broccoli, 1 stk.
  • 150 g blommetomat
  • 300 g dampet hvid fisk, f.eks. rødspætte
  • 150 g rejer, optøet
  • 1 god håndfuld brøndkarse
  • 400 g grovbrød

Fremgangsmåde

  1. skær broccolien i små buketter og kog den i letsaltet vand i et par min, tag den op med hulske og lad dem køle af
  2. kog pastaen efter anvisningen på pakken, i vandet fra broccolien, og lad dem køle af
  3. damp fisken i letsaltet vand
  4. skær tomaterne i både og skyl salaten godt
  5. læg salaten i et fad og fordel broccoli, pasta og de optøet ærter ud over
  6. pluk fisken og fordel den på salaten
  7. slut af med tomater, rejer og en god håndfuld brøndkarse

GD Star Rating
loading...
Pastasalat med fisk og rejer, 5.0 out of 5 based on 1 rating
 

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

30 − 23 =